IMPROVALLEY - levenskunst

Silver

Information

Iedereen een levenskunstenaar

Improvalley heeft als doel om van iedereen levenskunstenaars te maken, te beginnen bij het Voortgezet Onderwijs. Levenskunst is niet moeilijk, het houdt alleen in dat je aandacht hebt voor je eigen behoeftes, voor die van je omgeving en dat je je acties afstemt op wat jij hierin belangrijk vindt.

Boek voor gelukkige leerlingen

Het gedachtengoed van Improvalley staat beschreven in het boek: 'In 10 stappen gelukkige leerlingen' van Moes Wagenaar. Het boek wordt op de NOT 2023 gepresenteerd. Bekijk nu vast de preview, een pdf met drie hoofdstukken, door op de advertentie te klikken op deze pagina. Je kunt tijdens de beurs gratis het e-book downloaden en het fysieke boek met korting aanschaffen.

Traject, project en impro

Voor scholen die een persoonlijke koers willen gaan varen is er een meerjarentraject dat Improvalley aanbiedt voor VO-scholen: 'School vol levenskunst'. Voor wie wat kleiner wil beginnen is er bijvoorbeeld het project rond een korte speelfilm: 'Project Vol Vertrouwen', of is er improvisatie theater voor bij teamdagen of ouderavonden.

Contact met Improvalley

Het bedrijf wordt gerund door Moes (Marloes) Wagenaar, ondersteund door een team van zelfstandigen uit de educatie, zorg, managementadvies en (toegepaste) improvisatie.

Werk jij op een VO-school aan het (persoonlijke/gemeenschappelijke) schoolklimaat? Heb je interesse, wil je even afstemmen of we iets voor elkaar kunnen betekenen: neem gerust even contact op met Moes: 0653554820 (bel of app) of maak op dit platform vast een afspraak om elkaar op de beurs te spreken.

Segmenten
Dagtrips, Theater en CultuurDidactiekOpleiding, Advies en Beleid
Thema's
Anders organiserenCoaching, begeleiding en opleidingLeven lang ontwikkelen
Focus
VO

Social media

Contact details

Nieuws items

Producten & diensten

Video's

Documents & Links

Log in