4wieler

Zilver

Information

Het hele jaar door gezond bewegen in de buitenlucht. Dat doet u het best door het maken van een heerlijke fietstocht, maar dan wel op een veilige manier zonder het risico te lopen dat u valt!


Lichamelijke beweging is heel belangrijk, al is het maar een half uurtje per dag. Even fietsen is goed voor de spijsvertering, de spieren en de hersenen. Doe dit alleen, samen op een Duofiets voor twee personen of de Taxi tot wel 6 personen. Daarnaast is er nog de Tourfiets voor hogere snelheden en langere afstanden.


Neem geen onnodig risico, wacht niet te lang en stap op tijd over op een vierwieler. Probeer hem eerst uit, boek een proefrit en overtuig uzelf. Dat kan in het 4Wieler Expertise & Innovatie centrum in Leiden. Maak een afspraak en wij reserveren alle tijd om u volledig te informeren over de 4Wielers en de unieke eigenschappen en voordelen.


Onze vierwielers worden in Nederland op ambachtelijke wijze, met eventuele persoonlijke aanpassingen gemaakt. Zo krijgt u precies de fiets die bij u past. De 4Wieler is door het unieke ontwerp geschikt voor iedereen. Voor jong en oud, voor recreatie en werk, voor een boodschap en een welverdiende vakantie.