LicensePartners

Platinum

Information

License Partners is marktleider in de Benelux op het gebied van software licentie-oplossingen. Wij geloven dat iedere organisatie zelf de vrijheid moet hebben in haar technologiekeuze, zonder tot een oplossing gedwongen te worden door een fabrikant. Wij bieden die vrijheid door het leveren van on-premise software-licenties, cloud-oplossingen of een combinatie daarvan. Organisaties zijn op die manier altijd verzekerd van de best-passende oplossing voor hun situatie, tegen lagere kosten en meer flexibiliteit wanneer dat nodig is.

De cloud biedt organisaties flexibiliteit, functionaliteit en mogelijkheden die met on-premise licenties niet altijd beschikbaar zijn. Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van de cloud en de kostenbesparing van on-premise licenties, is een hybride oplossing perfect. Wij ontwikkelen met onze klanten maatwerk licentiescenario’s.

Dit doet License Partners inmiddels voor verscheidende organisaties variërend van multinationals tot overheidsinstanties en van MKB tot zorginstellingen.

License Partners werkt als partner samen met juridisch adviesbureau ICTRecht dat toonaangevend is op het gebied van juridische ICT-vraagstukken. U kunt hier altijd terecht voor een second-opinion. Daarnaast is License Partners lid van het ICT Waarborgfonds en ICT Nederland.

Alle in- en verkoopoverdrachten worden volledig in overeenstemming met de daarvoor geldende Europese richtlijnen uitgevoerd. Door dit laatste bent u, gegarandeerd, altijd de rechtmatige eigenaar van de bij License Partners aangeschafte Microsoft licenties.

License Partners richt zich hoofdzakelijk op de Benelux en helpt organisaties met het beslissings- en verwervingstraject van tweedehands of Cloud Microsoft licenties. Of het nu gaat om een Hybride oplossing, non-compliance issue, om kosten te besparen of beide, License Partners helpt en ontzorgt u volledig. U heeft absolute zekerheid dat een aanbod door License Partners ook geleverd wordt.

Contact details