IQ Messenger

Zilver

Information

De standaard in merkonafhankelijke kritische alarmering

IQ Messenger verbetert alarmeringsprocessen voor de gezondheidszorg, industrie en overheid middels haar krachtige merkonafhankelijke message broker. IQ Messenger wordt ingezet door toonaangevende organisaties over de hele wereld.

De apps en integraties van IQ Messenger zijn erop gericht om de juiste informatie bij de juiste persoon te brengen, op de juiste tijd en naar het juiste device. Dit doen we met een groot software development team en gebaseerd op jarenlange ervaring in de wereld van kritische alarmering. Onze software is medisch klasse IIb gecertificeerd, volledig merkonafhankelijk en device neutraal.

Alle denkbare systemen in en rondom een gebouw welke een alarm geven of een alarm output kunnen ontvangen zijn te integreren met het IQ Messenger platform waarbij wij de meldingen naar ieder gewenst (smart) device uitsturen (any-to-any).

Professionals werken met onze software doeltreffender en zonder het risico van vendor lock-in en alarmmoeheid. Het resultaat? Betere zorg voor cliënten of patiënten en voor de industrie hogere productiviteit en veiligheid voor professionals.

IQ Messenger, when the message is critical
Segmenten

Segmenten
Informatieuitwisseling, Interoperabiliteit & data integratieDigitaliseringPatiëntveiligheid

Thema's

Thema's
DigitaliserenInnoveren

Social media

Contact details

Products Zorg & ICT

Video's Zorg & ICT

News Zorg & ICT

Documents & Links