Zetacom BV

Gold

Information

Onze klanten verwachten slimme oplossingen voor de complexe ICT-vraagstukken van vandaag en morgen. Organisaties zoeken steeds vaker een system integrator die blijvend kan meeveranderen met nieuwe ontwikkelingen. Zetacom is marktleidend als system integrator. Wij bieden opdrachtgevers de expertise om hun rol van regisseur slimmer en dus beter in te vullen.

Cure

Zorg kan altijd beter. Hetzelfde geldt voor communicatie. Betere communicatie is naast betrouwbaar en veilig, vooral ook efficiënt en slim. We begrijpen de zorg en helpen ziekenhuizen bij hun transformatie naar smart hospitals. Met intelligente ICT-oplossingen helpen wij de zorgketen goed functioneren. Door verder te digitaliseren, zorgen wij ervoor dat ziekenhuizen efficiëntiewinsten kunnen realiseren. Daarmee ontstaat betere zorg en meer tijd en aandacht voor patiënten.

Care

Wij begrijpen de zorg. Onze opdrachtgevers willen hun cliënten zoveel mogelijk autonomie bieden met persoonlijke aandacht. Voor de juiste cliëntenzorg willen onze klanten alle werkzaamheden sneller, beter en tegen lagere kosten uitvoeren. Opdrachtgevers willen dat techniek de inzet van medewerkers optimaliseert. Vanwege de complexer wordende zorg, verbinden we mensen, processen en techniek. Daarom richten wij ons op slimme ICT om de care te helpen; met minder capaciteit meer betekenen voor cliënten.

Segmenten

Segmenten
Informatieuitwisseling, Interoperabiliteit & data integratieDigitaliseringCybersecurity, Privacy, Compliance & Governance

Social media

Contact details

Products Zorg & ICT

Video's Zorg & ICT

News Zorg & ICT

Documents & Links