Miele Nederland B.V.

Gold

Information

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen, Miele Professional. Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie ontwikkelt en produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Bij Miele Professional richten wij ons op de vraag hoe we bij kunnen dragen aan efficiëntere werkprocessen bij onze klanten. Met en voor klanten ontwikkelen we waardevolle hygiënische professionele reinigingsdiensten en producten. Denk daarbij aan professionele reinigings-, desinfectie-, sterilisatieapparatuur en professionele was-, droog-, strijk- en afwasapparatuur.

Maar: we leveren meer dan apparaten. We laten klanten mee kijken in het leven van andere professionals die belang hebben bij een goed en efficiënt wasproces. We helpen u nadenken over performance, de praktische zaken, maar ook de zachte kant, care, van het wassen. Op deze manier kunt u zich concentreren op het allerbelangrijkste: uw kernactiviteiten.

We analyseren werkprocessen en onderzoeken de vragen en doelstellingen van onze klanten. Op basis daarvan adviseren we over gebruik, ontwerp, capaciteit, rendement en total cost of ownership. En met onze proactieve inspectie, service en onderhoudsprogramma’s dragen we bij aan de bedrijfszekerheid van onze klanten.

Miele Professional stelt zich op als partner. Ons motto ‘Immer Besser’ staat dan ook in het teken van onze klant en hun eindklanten. We stellen de vraag ‘wat betekent "Immer Besser" voor u?’. Wij geloven dat we door het delen van wensen, dromen en waarden, samen een beter morgen kunnen creëren.

Social media

Contact details

Documents & Links