All Modul B.V.

Zilver

Information

Met ruim 150 ervaring zijn wij dé expert op het gebied van medische IT werkplekken en medische logistiek.


Waar kunt u bij ons voor terecht?

Wij zijn specialist als het gaat om computer on wheels (cow’s), medische IT wagens, medische pc’s en monitors, medische toetsenborden en muizen, barcodescanners en printers, medische draagsystemen en daarnaast hebben we nog een overig assortiment ter ondersteuning.


Computer on wheels (cow’s)

Onze computer on wheels zijn er verschillende uitvoeringen en varianten, van een budget cart tot high-end cow. Ook maatwerk van uw mobiele IT werkplek mogelijk. Onze meest verkochte cow is de All Modul cow. Daarnaast zijn we officieel distributeur van de Trio, M38e en Carelink Capsa cow’s. Wij kunnen u adviseren over het verlengen van de levensduur van cow’s en de transitie invulling van oude naar nieuwe cow’s. U kunt ook uw cow’s door ons laten servicen. Daarnaast kunnen wij uw cow-vloot op afstand monitoren. Vraag ons naar alle mogelijkheden.


Medische IT wagens

Een medische ladewagen kan op veel verschillende manieren ingericht worden als medicatiewagen al dan niet met IT. Onze medische wagens voldoen aan accreditatie- en zorginstellingseisen met betrekking tot medicatietoediening. Single sign-on kan toegepast worden op onze medische IT wagens.


Medische pc’s en monitors

Als specialist in medische IT werkplekken bieden we een gevarieerd portfolio van medische (AIO) pc’s, monitoren en tablets. Wij leveren onder andere medische (AIO) pc’s en tablets van DT Research en Rein Medical. Onze medische monitors zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals voor diagnostiek, clinical review en voor gebruik in de OK. Wij leveren medische monitors van de merken Rein Medical, Eizo en AG Neovo. Ook hebben we een uitgebreide range 22 tot 55 inch medische monitors van ons eigen label.


Wat kunt u van ons verwachten?

Als totaalleverancier voor de inrichting van uw medische IT werkplekken kunt u rekenen op snelle leveringen en uitstekende service. Op maat garantie, service afspraken en producten ‘ready to roll’ leveren behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies.


Segmenten

Segmenten
BedrijfsvoeringPatiëntveiligheid

Social media

Contact details

Products Zorg & ICT