Access the event

See all the content and easy-to-use features by logging in or registering!

NOT 2023

Information

Registreer je hier gratis voor de NOT

Op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) staat alles in het teken van ‘Ontwikkeling én groei’ van ieder kind en iedere jongere en van onderwijs- of kinderopvangprofessionals.  Je ziet er de laatste trends en ontwikkelingen, (didactische) innovaties, producten van aanwezige exposanten en wordt geïnspireerd tijdens presentaties rondom actuele thema’s. Daarbij is het ook gewoon reuze-gezellig, vijf dagen lang!De NOT vindt plaats van 24 t/m 28 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Download de app

Met de app heb je alle informatie over de beurs bij de hand tijdens je beursbezoek. Download de gratis app en ontdek alle voordelen van het netwerkplatform. De app is beschikbaar in de App Store en de Play Store.


PRIVACY

Jouw online profiel

Binnen dit netwerkplatform heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende bedrijven en aanbieders van sessies. Dit zichtbare profiel is gevuld met jouw naam, functietype, bedrijfsnaam, bedrijfssector, beslissingsniveau en interesses, zoals je die tijdens jouw registratie voor het bezoek aan het event hebt opgegeven. Zo kun je eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event connecties maken, netwerken, afspraken initiëren en online sessies (via livestreaming) bekijken. Jij bepaalt uiteraard zelf of je daartoe het initiatief neemt, op uitnodiging van anderen ingaat en met wie je uiteindelijk jouw contactgegevens deelt (via connecties en meetings). Je kan te allen tijde zelf jouw profiel/account aanpassen of verwijderen bij de instellingen.

Aanmelden of bekijken sessies

In het netwerkplatform kun je aangeven welke sessies je wilt bezoeken door ‘toevoegen aan mijn agenda’ te selecteren. Soms zijn er sessies online te bekijken via live-streaming. Meld jij je aan of bekijk je de sessie online (via livestreaming), dan deelt Jaarbeurs jouw profiel (inclusief contactgegevens) met de aanbieder van deze sessie. Jaarbeurs deelt jouw profiel (inclusief contactgegevens) ook als je zonder aanmelding de sessie live bezoekt, waarbij je jouw badge laat scannen.

Toestemming om benaderd te worden door aanbieder

Je geeft dus toestemming aan de aanbieder van een sessie om je te benaderen met informatie over haar producten en diensten, als je je voor de sessie aanmeldt, de sessie online (via livestreaming) bekijkt of je badge laat scannen bij de live sessie. Je kunt jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende aanbieder.

Privacy statement Jaarbeurs

Wil je weten hoe Jaarbeurs omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

VOORWAARDEN BEZOEK

Wanneer je onze (online) beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.

Access the event

See all the content and easy-to-use features by logging in or registering!

Join the event!