Scholingsplein

Silver

Information

Het Scholingsplein biedt een toegankelijk en compleet overzicht van alle opleidingsmogelijkheden en vakliteratuur voor onderwijs- en kinderopvangprofessionals, zowel gericht op je professionele ontwikkeling als op je persoonlijke groei. Je kunt op het Scholingsplein zelf grasduinen in het aanbod. Ook kun je de hulp inroepen van de aanwezige hosts. Zij kunnen je bovendien - onder meer via een speciaal ontwikkelde tool - concrete informatie bieden over welke financieringsmogelijkheden voor scholing bij jouw situatie passen, voor welke subsidieregelingen je in aanmerking komt en hoe je toestemming vraagt aan je leidinggevende.

Dagelijks kun je op het Scholingsplein proeflessen en presentaties bijwonen over specifieke scholingen en de nieuwste vakliteratuur.

Het Scholingsplein op de NOT wordt verzorgd door het nieuwe platform oo.nl. De invulling komt tot stand in nauwe samenwerking met een panel van onderwijs- en kinderopvangprofessionals. Samen met de aanbieders van opleidingen zorgt oo.nl dat jij als onderwijs- of kinderopvangprofessional gemakkelijk en snel de opleiding, cursus, training of vakliteratuur vindt, waarnaar jij op zoek bent.


Segmenten
Opleiding, Advies en Beleid
Thema's
Leven lang ontwikkelen
Focus
KOPOVOSO

Social media

Contact details

Nieuws items

Log in