Ambassadeurs

Media partners

Information

From Tuesday, May 31, 2022 10:30 AM to Thursday, June 2, 2022 5:30 PM.
Dates are displayed in the event time zone (Europe/Amsterdam)

Welkom op GEVEL 2022!

Je bent nu op de hoofdpagina. Vanuit hier kun je via het menu het digitale platform ontdekken.


Helemaal bovenaan de pagina is het menu te vinden.


Hier vind je o.a. de volgende opties:

Mijn evenement: Hier zie je alle lezingen, exposities en bedrijven die je hebt opgeslagen in 1 overzicht. Handig hè! Hoe doe je dit? Ga naar het programma. Hier kun je op het icoontje met het plusje klikken. Als deze blauw kleurt staat hij in jouw overzicht.

Connectie maken met bezoekers: Je kunt ook connecties maken met andere bezoekers; klik hiervoor op het plusje achter de naam. Ook die zie je terug in mijn evenement.

Wil je weer terug naar de hoofdpagina? Klik dan op home.

Hulp nodig? Mocht je vragen hebben, ga dan naar de GEVEL Helpdesk en stuur ons een berichtje. We helpen je graag op weg.


Privacy

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


Delen profiel gegevens & connecties maken


Bij dit event heb je toegang tot het online matchmaking platform van Swapcard. Hier binnen heb je een eigen profiel en, zonder connectie met een andere bezoeker, is alleen jouw naam zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers en deelnemende exposanten.


Jouw profiel is gevuld met jouw naam en emailadres, welke je tijdens jouw registratie voor het bezoek aan het event hebt opgegeven. Dit profiel kan je verder aanvullen met de info welke jij wilt delen. Op die manier kan je eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event in contact komen met andere bezoekers en deelnemende exposanten van GEVEL Door een aanbieder als favoriet aan te merken, geef je Jaarbeurs B.V. toestemming om je profielgegevens te delen met de betreffende aanbieder zodat deze je kan benaderen (waaronder per e-mail) voor informatie over haar producten en/of diensten.


Jij bepaalt uiteraard zelf of je daartoe het initiatief neemt, op uitnodiging van anderen ingaat en met wie je uiteindelijk jouw contactgegevens deelt. Je kan te allen tijde zelf jouw profiel/account aanvullen, aanpassen n verwijderen bij de instellingen.Access the event

See all the content and easy-to-use features by logging in or registering!