PartSupply

Zilver

Information

PartSupply

Weerterveld 31 | 6231 NC MEERSSEN

Telefoon: +31 6 188 44 096

E-mail: info@partsupply.nl


Met meer dan 30 jaar ervaring is PartSupply een ervaren (toe)leverancier van draai- en freesonderdelen voor machine- en apparatenbouw. In onze goed geoutilleerde productiefaciliteit in Meerssen kunnen we ook ondersteunende bewerkingen uit waaronder: high definition CNC plasmasnijden, tappen, boren, ruimen, hard- en conv-draaien, MIG/MAG/TIG lassen, kartelen, reinigen, meten en solderen.

Voortdurend investeren we in ontwikkeling en dat is te merken: in onze verzorgde, goed geoutilleerde productiefaciliteit in Meerssen, werken we met hypermoderne machines. Daartegenover staat ouderwetse betrouwbaarheid en direct zaken met de eigenaar doen. We zetten ons voor de volle honderd procent in om onze klanten te voorzien van slimme, betaalbare oplossingen.

Wij zijn sterk in het bedenken van slimme oplossingen. We denken hierbij vanuit de (eind)klant en natuurlijk vanuit kostenefficiency. We vragen daarom altijd om ons in een vroeg stadium te betrekken. De impact van inkoop op de algehele performance wordt nog te vaak onderschat. Betrek ons daarom, want alleen dan kunnen we elkaar versterken en komen we tot een perfect eindresultaat tegen sterk concurrerende tarieven.

Meer weten? Bezoek onze stand (𝟎𝟗-D044) of maak een afspraak!

Thema's

Thema's
EfficiencyMetaalKetensamenwerking

Segmenten

Segmenten
Productdesign & EngineeringPlaat- en buisbewerkingVerspanen

Social media

Contact details

Documents & Links

Team