Klemko Techniek B.V.

Platinum

Information

Klemko Groep, specialist in toepassingen voor de installatiebranche, heeft maar één doel voor ogen: het leven van de elektrotechnisch installateur makkelijker maken. Onder de Klemko Groep vallen drie productiebedrijven, Klemko Techniek BV, Maskate BV en Panflex BV, die als zelfstandige BV’s op de markt opereren, waarbij kennis en diverse facilitaire zaken actief worden gedeeld. Hierdoor blijven wij constant in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe manieren om de installateurs efficiënter te laten werken!

Vanuit deze filosofie helpen wij onze klanten steeds een stap verder, waarbij Klemko Techniek B.V. zich met de merken Lumiko en Bluegrip richt op o.a. ledverlichting, lichtbesturingen, sensoren, aansluittechniek en bevestigingstechnieken. Maskate B.V. levert met de merken Mepac en Canalit onder andere leiding- en aircokanalen, spijker- en plugclips en klembeugels. Met deze innovatieve installatiematerialen heeft de Klemko Groep een breed scala producten in het assortiment.

Vanaf 1 januari 2020 maakt Panflex B.V. onderdeel uit van de Klemko Groep en vanuit de filosofie dat betere isolatie vraagt om betere ventilatie leveren wij via de groothandel aan de bouw en installateurs in Nederland. Door alle ontwikkelingen met elkaar te verbinden, maken wij het verschil.

Segments

Segments
Bevestigings- en montagemateriaalElectrotechnologyBuilding automation, home automation and IT

Thema's

Thema's
Renovation & transformation

Social media

Contact details

Products

Documents & Links

Log in