Bouwmaat (Werken bij Bouwmaat)

Platinum

Information

Bouwmaat is een prettige werkgever met een informele, collegiale sfeer en waar je ontzettend veel kunt leren. Misschien denk je niet meteen aan een baan bij Bouwmaat. Wat zonde! Want wist je dat er 51 vestigingen zijn verspreid over heel Nederland waar ruim 1.000 Bouwmaat-collega’s werken?

Ben je een doener, denk je in oplossingen en ga je graag aan de slag in een gedreven en professioneel team? Bouwmaat biedt volop ruimte om te werken aan eigen groei en ontwikkeling.

Als 16-jarige verdien je een heel aantrekkelijk salaris bij Bouwmaat! Kijk voor je uurtarief op werkenbijbouwmaat.nl/bouwbeurs

Is je interesse gewekt? Kom dan speeddaten met Bouwmaat op de BouwBeurs.

Je vindt ons op het Loopbaanplein in Hal 9 standnummer 09.A084. De koffie staat klaar.

Op werkenbijbouwmaat.nl vind je onze vacatures voor uiteenlopende functies in heel Nederland.

Bouwmaat - thuis voor bouwers

Bouwmaat is met haar 51 vestigingen dé groothandel en perfecte ontmoetingsplaats voor professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan altijd klaar voor onze klanten zodat ze succesvol kunnen werken. Met kwaliteitsproducten, diensten en professionele kennis.

Daarom staat op al onze gevels: DÁÁR KAN JE OP BOUWEN.

Dat waarderen onze klanten. Ze komen graag terug. Ook omdat ze de Bouwmaat medewerker professioneel, vindingrijk en persoonlijk betrokken vinden. Niet voor niets investeert Bouwmaat veel in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers. De klant en wij: samen maken wij dagelijks het verschil.Segments

Segments
Bouwmateriaal (o.a. glas, beton, aluminium)Services / KnowledgeMaintenance / Renovation / Repair

Thema's

Thema's
Renovation & transformationPersonnelSustainability

Social media

Contact details

Video's

Documents & Links

Log in