Bouwatch

Platinum

Information

Wie zijn wij?

Als bedrijf wil je maar één ding: het bewaken van de voortgang van jouw project. Je hebt immers een project te realiseren dat op tijd én binnen budget af moet zijn. Dus je wilt dóór, zonder vertraging en gedoe door zaken als diefstal, fraude of vandalisme. Met de zekerheid dat de veiligheid van jouw collega’s op de locatie is gewaarborgd en met respect voor wet- en regelgeving. Alles bij elkaar een hele opgave? Niet als je kiest voor één partij met veel ervaring. Een partij die alles zelf snel regelt en je alle zorgen uit handen neemt.

Beveiliging, veiligheid en toegangscontrole onder één dak

Als BouWatch bewaken en beveiligen wij locaties met onze cameraoplossingen. Daarbij werken wij samen met C24, onze eigen meldkamer, bemand met ervaren en getrainde centralisten die razendsnel reageren op verdachte situaties. Met onze oplossingen voor toegangscontrole ondersteunen wij je bij het waarborgen van de veiligheid van medewerkers en bezoekers, en maken wij de protocollen inzichtelijk en aantoonbaar voor je KAM, QHSE- en HR-collega’s. Zo weet je als eindverantwoordelijke altijd, wie er op welk moment op de locatie aanwezig is. Hierbij is geregistreerd en gecontroleerd dat iedereen aan alle eisen en voorschriften voldoet. Dit maakt het voor bedrijven eenvoudiger om te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Getrainde professionals geven je wat nodig is

Beveiligingstechnologie draait niet alleen om middelen, maar ook om mensen. Om specialisten die jouw branche kennen, naar je luisteren en je adviseren. Om monteurs die een goed uitgedacht plan snel voor je realiseren. Én om meldkamermedewerkers die zorgen voor een alerte en adequate opvolging van alarmmeldingen. Het is deze samenwerking van toegewijde vakmensen die ervoor zorgt, dat jij je kunt richten op de zaken die de voortgang van jouw project veiligstellen. En de door ons ingezette techniek kan veranderen, maar onze slagvaardige mentaliteit niet; die is verankerd in onze bedrijfscultuur.

De BouWatch manier: makkelijk, snel en efficiënt

Bij ons werk je met één vast contactpersoon die alles direct en goed voor je regelt. Want voor ‘gedoe’ heb jegeen tijd. Wie vandaag belt, ziet morgenavond al het bekende groene licht van beveiligingslampen over zijn projectlocatie schijnen. Onze mensen werken in alle regio’s waardoor zij bij tussentijdse vragen snel ter plaatse zijn. Verandert de situatie op jouw locatie, dan veranderen wij eenvoudig mee. Onze oplossingen zijn uitermate flexibel en we kunnen daardoor makkelijk op- en afschalen per bouw- en projectfase. En als BouWatch kiezen wij voor bewezen en gedegen technologie waarmee jij en je mensen graag werken. Want ook dat bepaalt de effectiviteit van een goede beveiligingsoplossing.

De BouWatch belofte: No cure, we pay!

Sinds onze oprichting hebben we al duizenden locaties beveiligd! Dat doen we zo succesvol dat we een ‘no cure, we pay’-principe hanteren. Ondanks onze beveiliging toch iets gestolen of vernield? Dan betalen wij jouw eigen risico dat de verzekeraar niet dekt.

Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent, denk je aan locatiebeveiliging, veiligheid of toegangscontrole, dan denk je aan BouWatch. Met minimale Met minimale inspanning, maximaal beveiligd. Dat is BouWatch.

Segments

Segments
Veiligheid / Beveiliging / Preventie

Thema's

Thema's
SafetyDigitalization

Social media

Contact details

Video's

Documents & Links

Log in