Steinfort Glas B.V.

Platinum

Information

Steinfort; dé bouwpartner voor hard en gehard gelaagd glas.

Van vuurrode gevelbekleding tot klepramen met zwarte kaders, van een gekleurd zonnepaneel tot dummypaneel voor een uitgevuld dakvlak en van wandafwerking voor badkamers tot doucheschermen en spiegels. Steinfort Glas is dé bouwpartner voor hard en gehard gelaagd glas.

Met de modernste technieken maken we van ruim 20 ton glas per dag de meest uiteenlopende producten in eigen huis. Zowel enkele stuks als seriematig leveren we zo de meest bijzondere combinaties en samenstellingen. Als totaalleverancier zijn we echt jouw glaspartner in de bouw. Met een innovatief machinepark en de juiste kennis hebben we alle bewerkingen in huis in onze fabriek in Franeker. Van slijpwerk, het boren van uitsparingen en gaten, harden, tot bedrukken en lamineren.

Voor snelle realisatie van badkamers, keukens en toiletten ontwikkelden we het GLAZZpanelen prefab assemblagepakket; plug-and-play wandafwerking met een prefab gietvloer. Een bewezen concept; ideaal voor de prefab bouw van woningen en sanitaire units, transformatie van kantoor naar woningen en voor seriematige renovatie van woningen en appartementen in bewoonde staat.

Met gevelbekleding van glas realiseer je een fraai esthetisch resultaat met diverse voordelen. Zo kan de gevelbekleding worden verlijmd en geschroefd, is het levenslang kleurecht en 100% recyclebaar. Geëmailleerd glas is leverbaar in effen kleuren en print. Verder hebben weersinvloeden géén effect op glas; het glas degradeert niet.

Daken en gevels worden voorzien van gekleurde of geprinte zonnepanelen uit onze fabriek; zwart, gekleurd, gestippeld of met bijvoorbeeld een dakpan motief. Om een dakvlak mooi uit te kunnen vullen ontwikkelde we ook dummypanelen. De passtukken worden geheel op maat en in kleur of print van jouw project gemaakt. Zo sluiten ze naadloos aan en zorg je esthetisch voor een mooi geheel.

Steinfort staat voor innovatie en partnership, met glas als rode draad. Onze opdrachtgevers zien we dan ook als samenwerkpartners. Samen ontwikkelen we steeds weer nieuwe producten en toepassingen. Vernieuwing en innovatie zit in ons DNA; ook de processen automatiseren we steeds verder.

Zo maak je ook eenvoudig gebruik van onze selfservicetools. Via Mijnsteinfort.nl schiet je nu eenvoudig je order de fabriek in. Zowel seriematig als voor enkele stuks zit je als het ware zelf, vanachter je laptop of tablet, aan de knoppen van de machines in de fabriek. Ook kies je zelf voor een passend levermoment. Op de Bouwbeurs ervaar je het gemak van deze tool.

Segments

Segments
Bouwmateriaal (o.a. glas, beton, aluminium)

Thema's

Thema's
Renovation & transformationSustainabilityDigitalization

Social media

Contact details

Log in