STEICO en VAN DRIMMELEN

Platinum

Information

Duurzaam duo: Van Drimmelen en STEICO SE

Voor de vierde keer samen op de Bouwbeurs in Utrecht op standnummer Stand 10.F031.

Tijdens Bouwbeurs 2023 trekken Van Drimmelen en STEICO SE wederom gezamenlijk op. Centraal staat het ecologisch bouwsysteem van STEICO. Dit totaalpakket bestaat uit isolatieoplossingen op basis van houtvezels en constructieve materialen als LVL en I-liggers. Alle producten zijn voorzien van PEFC™- of FSC®-certificering.

Als grootste producent van Europa ontwikkelt en produceert STEICO isolatiemateriaal voor een veelheid aan toepassingen. Houtvezels als isolatiemateriaal brengen grote voordelen met zich mee. Tijdens een bezoek aan onze stand geven wij hier graag uitleg over.

Een greep uit het assortiment:

STEICOflex is de flexibele houtvezel isolatiemat met een dikte variërend van 30 tot 240 mm.

STEICOuniversal is dé oplossing als onderdak en/of wandplaat.

STEICOprotect is de bepleisterbare houtvezelisolatieplaat voor buitentoepassingen.

STEICOjoist en STEICO-LVL

Door toepassing van STEICOjoist kunnen grote overspanningen gerealiseerd worden met relatief lichte secties. In combinatie met STEICO LVL is er geen constructie te gek. Voor beide materialen geldt dat lengtes zijn te specificeren tot wel 13.000 mm!


Bewerkingen

Aan alle materialen kunnen bewerkingen worden uitgevoerd in de productieafdelingen van Van Drimmelen. Aan de hand van digitale bestanden sturen wij onze Hundegger SC3 aan en kunnen er complete bouwpakketten verzorgd worden.


Naast het assortiment van STEICO biedt van Drimmelen een veelheid aan plaatmateriaal en vurenhout aan, eventueel met bewerkingen en verfbehandelingen. Alles onder één dak. Tijdens BouwBeurs 2023 gaan we graag in gesprek over onze mogelijkheden.

Segments

Segments
Bio-based materialen (o.a. hout, stro, bamboe)

Thema's

Thema's
SustainabilityCircular design and constructionIndustrialization

Social media

Contact details

Products

Video's

Documents & Links

Log in