RGS+ | Masters in Process 💡

Platinum

Information

REGISSEREND SOFTWAREPAKKET VOOR VASTGOEDONDERHOUD - ONLINE, SNEL EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

RGS+ is een cloudapplicatie gericht op het onderhoud van vastgoed in brede zin,

om het RGS proces (Resultaat Gericht Samenwerken) te borgen en om het eenvoudig te maken.

Het helpt bij een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgever en onderhoudspartijen bij regisserend opdrachtgeverschap doordat RGS+ het hele RGS project automatiseert. RGS+ is daardoor veel meer dan documentopslag. Het is een stuk ondersteuning in de processtappen die moeten worden doorlopen om tot een goed resultaat te komen.


PROCES

Een aantal procesmatige stappen worden achtereenvolgens doorlopen, namelijk: het object, strategie & KPI’s, samenwerking, hoeveelheden, risico’s & inspectie, scenario’s en vergelijk, tot en met de opdracht en uitvoering. Door de samenhang van de verschillende stappen in het

proces kan er niets worden vergeten en ontstaat overzicht. Doordat alle data direct in een database wordt ingevoerd, is het continu over en weer hoeven sturen van documenten verleden tijd. Dit resulteert in betere MJOP’s en minder faalkosten.

De software van RGS+ helpt bedrijven dan ook enorm goed. Zo goed zelfs dat RGS+ wordt gebruikt door bedrijven die het VGO keurmerk ‘VGO keur’ willen halen. VGO keur is het label dat laat zien dat een bedrijf over de competenties beschikt voor Resultaat Gericht Samenwerken.

Het is dus niet alleen een technische tool voor RGS maar ook een samenwerkings- en managementtool. Het is een absolute must have voor alle partijen die resultaatgericht willen samenwerken en klaar willen zijn voor de wet kwaliteitsborging bouw (WKB)!

Route

Route
Innovationroute

Segments

Segments
Building automation, home automation and IT

Thema's

Thema's
Digitalization

Social media

Contact details

Products

Video's

Log in