Recticel Insulation

Platinum

Information

Recticel Insulation is een isolatiepartner die hoogwaardige PIR-isolatieoplossingen levert aan bouwprofessionals. Producten worden gebruikt voor de isolatie van daken, gevels en vloeren bij zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten (na-isolatie) in de woning- en utiliteitsbouw.

Wat wij belangrijk vinden? Het leveren van een betrouwbaar partnerschap en de juiste expertise aan bouwprofessionals. We willen onze opdrachtgevers ontzorgen en – samen met hen – de beste oplossing voor elk isolatievraagstuk realiseren. Wij stellen alles in het werk om een bijdrage te leveren aan energiezuinige gebouwen en de energietransitie in Nederland.

Recticel voor dak-, vloer- en gevelisolatie

Om daken, gevels en vloeren te isoleren biedt Recticel Insulation een compleet assortiment hardschuim isolatieplaten (PIR). Met deze isolatieoplossingen ben je verzekerd van een optimaal resultaat! Actuele informatie, technische gegevens, verwerkingsrichtlijnen, certificaten vind je op onze website: www.recticelinsulation.nl.

Meer dan alleen een isolatieoplossing

Bouwprocessen worden complexer en de vraag is groot. We hebben te maken met veranderende bouwregelgeving, woningnood en een enorme duurzaamheidsopgave. Daarnaast is goed personeel om het werk te verzetten niet meer vanzelfsprekend. Dan is het wel zo prettig dat je kunt bouwen op een partner die kan ondersteunen. Wij voorzien je van het nodige advies van a tot z, bieden de noodzakelijke technische ondersteuning en verzorgen berekeningen, afschotplannen, bestekteksten en leginstructies.

Segments

Segments
Bouwmateriaal (o.a. glas, beton, aluminium)EnergyIsolatie

Thema's

Thema's
Renovation & transformationCircular design and constructionEnergy

Social media

Contact details

Products

Video's

Whitepapers

Nieuws

Brochures