Duofor B.V.

Platinum

Information

Samen smart building concepten realiseren. Daar staan we voor! Wij zijn producent en leverancier van zwaluwstaartplaten en vloersystemen, waaronder de Combifor systeemvloer. Daarnaast zijn we distributeur van YBS Insulation producten voor het Europese vaste land.


Flexibiliteit en inlevingsvermogen zijn de pijlers voor het (door-)ontwikkelen van onze 'smart building' bouwconcepten en het leveren van goede ondersteuning bij uw project. Of u nu architect, opdrachtgever of aannemer bent: als kennispartner bieden wij alle betrokkene bouwpartijen van implementatie tot realisatie advies over onze vloersystemen en isolatieproducten. Wij denken met u mee over de juiste aanpak om tot de beste oplossing voor uw renovatie- of nieuwbouwproject te komen.


Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met materialen die worden geproduceerd van gerecycled materiaal en systemen die herbruikbaar zijn.

Wij verzorgen constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende berekeningen van de geselecteerde vloeroplossing en/of bestekteksten, legplannen en calculaties. Indien nodig bezoeken wij de (project)locatie. Ook helpen wij u graag verder met systeem gerelateerde vragen wanneer het gaat over Wetkwaliteitsborging, subsidieregelingen, BENG, duurzaam bouwen en aansluiting op het bouwbesluit.


Segments

Segments
Bouwmateriaal (o.a. glas, beton, aluminium)IsolatieVloeren en trappen

Thema's

Thema's
Renovation & transformationSustainabilityDigitalization

Social media

Contact details

Products

Video's

Nieuws

Documents & Links

Log in