ENK Software

Information

HET KAN MAKKELIJKER EN GOEDKOPER

We zijn allemaal gewend dat we online en digitaal alles snel kunnen regelen. Dat was nog niet zo toen ENK Software ruim 25 jaar geleden begon. Maar toen zagen we al wel kansen om processen gebruiksvriendelijker te maken tegen lagere kosten. Dat bleef altijd onze filosofie en we groeiden mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij vonden dat het gemakkelijker en goedkoper kon.

Calculeer, plan, werk en factureer makkelijker en sneller met onze all-in-one software. Te koppelen aan praktisch elk boekhoudprogramma. En groeit je bedrijf? Ook dan groeit ENK moeiteloos met je mee. Wel zo efficiënt!

ENK SOFTWARE

Krachtige, slim doordachte bedrijfssoftware voor kleine, middelgrote en grote installatiebedrijven. ENK Software is reeds 25 actief in de bedrijfsautomatisering voor Installatiebedrijven. De software is modulair en biedt een installateur de mogelijkheid zijn complete bedrijfsadministratie te voeren. Van calculatie tot offertes van digitale werkbonnen tot factuur. Kijk voor het totale overzicht op onze website.

ENK Software heeft meer dan 1000 installatiebedrijven als klant en kenmerkt zich door branchekennis en slimme doordachte manieren van werken. Financieel liggen er integraties met de meeste boekhoudpakketten. ENK Software biedt verschillende releases aan, voor kleine, middelgrote en grote installatiebedrijven. ENK verzorgt graag een vrijblijvende demonstratie afgestemd op uw bedrijf.

Sector

Sector
ICT / Digitaal / Elektronica

Social media

Contact details

Producten

Log in