Cox Geelen BV

Information

Producent van rookgasafvoersystemen, ventilatie producten en warmtepomp dakkappen 

Als vooraanstaande fabrikant ontwikkelt, produceert en verkoopt Cox Geelen warmtepompbehuizingen voor hellende daken, rookgasafvoersystemen en ventilatie producten.

We zijn dan ook een gewaardeerde partner van installatiebedrijven, groothandelaren en ketelfabrikanten. De basis hiervoor wordt gevormd door brede technische kennis en ervaring, en kwaliteitsgericht denken.

Wereldspeler

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eijsden, Nederland. Vanuit Eijsden worden de producten vervoerd door heel Nederland en wereldwijd geëxporteerd.

Kwaliteit is het sleutelwoord bij Cox Geelen

Uiteraard is Cox Geelen ISO 9001 gecertificeerd. Naast Gastec Qa zijn al onze rookgasafvoerproducten CE gemarkeerd. Dit geldt uiteraard ook voor de kunststof en CLV systemen.

Onze R&D afdeling heeft de beschikking over een goed uitgerust eigen laboratorium met geavanceerde testfaciliteiten. De windtunnel en vrieskamer bieden de mogelijkheid om weersomstandigheden te simuleren.

Zijn een klimaat neutrale onderneming

Met veel trots mag Cox Geelen zich een klimaatneutrale onderneming noemen. De CO2 uitstoot welke wij veroorzaken wordt in zijn geheel gecompenseerd. Op deze manier hebben we ervoor gekozen om invulling te geven aan onze pay-off 'The next step to a better environment'.

Social media

Contact details

Producten

Log in